torsdag 22. mai 2008

-Ingen over, ingen ved siden av!

-Atter en gang tok Manchester United sitt Premier League-gull, men denne gangen også iført vinnertrofeet for Champions Leauge. Dette var rett og slett herlig! Etter en vel gjennomført fotballsesong viser ManU hvem som er sjefen.

I løpet av året har de gitt oss alt fra tårer, jubel, utallige flotte mål og ikke minst glede. Helt sesongstart gikk de i for fullt og viste at de elsket å spille fotball, og å underholde tilskuerne. De har alle spillt med hjertet utenpå drakten, og lagt sjel i arbeidet de har gjort ute på banen.

Onsdag 21. mai er nok en dag de fleste fotballsupportere husker, spesielt Manchester United's. Det var da Ronaldo nok en gang gjorde det han er god for, og scorte et viktig mål for laget. Mye hjalp ikke dette når Chelsea's Fransk Lampard slo inn 1-1 målet. Etter full spilletid sto stillingen, og det ble ekstraomganger i den store Champions League-finalen. Dette førte heller ingen vei, og det endte til slutt med straffesprak konkurranse.

I begynnelsen satt begge lag straffene, men når Ronaldo skulle prøve seg, forsøkte han å finte ut keeper. Istedet gikk skuddet rett i nevene på Peter Cech, og det så en liten stund ut til at Ronaldo skulle bli den som avgjorde det hele. Men, til tross for bomskudd fra de to Chelsea-spillerene og en fabelaktig Van der Sar tok ManU seieren hjem nok en gang.

United we stand<3

Ingen kommentarer: